Οδηγίες Πλοήγησης

Στο παρόν κείμενο παραθέτουμε ορισμένες εξηγήσεις για  ευκολότερη πλοήγηση του site για κάποιους που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία  με τα e-shop (ηλεκτρονικά  καταστήματα). Σε περίπτωση δυσκολίας μην διστάσετε να μας  τηλεφωνήσετε.

 

Για να μπορέσετε να  χρησιμοποιήσετε τo site πρέπει να προβείτε στα εξής βήματα:

 

1ο  Βήμα : Ο Λογαριασμός μου.  Sign up.   

Δημιουργείτε τον ατομικό  σας  λογαριασμό  και  τοποθετείτε όλα ανεξεραίτως  τα στοιχεία  σας  μόνο την πρώτη φορά που επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας.

 

2ο  Βήμα : Εγγραφή στο Newsletter.

Εγγραφείτε στην λίστα των πελατών μας για να σας ενημερώσουμε με όλα τα νεότερα της εταιρείας μας και ότι νέο προϊόν διαθέτουμε.  Απαιτείται μία φορά.

Μπορείτε να διαγραφείτε όποτε το επιθυμείτε.

 

3ο  Βήμα : Συμφωνείστε με τους Όρους Χρήσης & Προϋποθέσεις.

Προκειμένου να ολοκληρωθεί η εγγραφή αλλά και για την καλύτερη εμπειρία σας στον ιστότοπό μας.

 

4ο Βήμα : Επικοινωνήστε μαζί μας.

Η επικοινωνία θα γίνει στο 2310 601072  ή 699-499-1820   Δευτέρα-Παρασκευή τις ώρες 10:00 – 14:00  ή  με email στο  topwin2001@gmail.com

 

5ο Βήμα  Sign in – Είσοδος στον Λογαριασμό σας.

Για να προχωρήσετε στην ιστοσελίδα μας  πρέπει  να  κάνετε  είσοδο  στον  λογαριασμό που μόλις δημιουργήσατε με τα στοιχεία που δηλώσατε κατά την εγγραφή! Τα στοιχεία που θα χρειαστούν είναι  το  username  και  το  password ( Όνομα  Χρήστη  και  Κωδικός ) .

 

6ο  Βήμα  : Προσθήκη προϊόντων στην Λίστα Επιθυμιών – Wishlist.

WishList  – Τι  μου άρεσε. Κατά την περιήγηση στο site μας  με την  επιλογή WishList  μπορείτε να αποθηκεύσετε κάποια μοντέλα  που σας άρεσαν  σε  αυτή  την σελίδα . Εκεί μπορείτε   να τα επανεξετάσετε  και  να  τα  διαγράψετε ή  να  τα  προωθήσετε στο καλάθι  σας  για  παραγγελία.

 

7ο  Βήμα  :  Το καλάθι μου.

Το καλάθι μπορείτε να το ενημερώσετε ή από την WishList   ή κατά την πλοήγηση ενώ βλέπετε τα προϊόντα.  Όταν  ανοίξετε  το  καλάθι  σας  βλέπετε  ποια  μοντέλα   πρόκειται  να παραγγείλετε, καθώς  και  την  αξία  του  εμπορεύματος.  Εκεί  βλέπετε  το  σύνολο  της παραγγελίας  σας  και  μπορείτε  να  προσθέσετε,  να αφαιρέσετε  προϊόντα  ή ακόμα και να εκτυπώσετε την παραγγελίας σας.

 

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ (SIZES) ΕΝΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

Δείτε  τις  γενικές  οδηγίες  και δείτε  σχετικές   οδηγίες  σε  κάθε  μοντέλο  τις  διαστάσεις   του ανά  μέγεθος.

X